VÅR BUTIK

Hästbiten Member

Hästbiten Member är vår kundklubb där vi värdesätter dig som trogen kund. Klubben är kortlös och det är gratis att vara med.

vår Butik

Folkungagatan 100, 116 30
Stockholm

Kontakta Oss

Email: kundtjanst@hastbiten.se
Phone: 08 556 975 50
Fax: 08 xxxxx

FRAKTFRITT ÖVER 500KR

Gymnastiksko anpassad för ridning och stallmiljö som dessutom fungerar oerhört bra till övriga fritidsaktiviteter. Denna sko utgår succesivt!

Ovandelen är tillverkad i tåligt imitationsläder, kombinerat med Clima-regulator mesh. Skydd i Equiguard på tå och bakkappa vilket hjälper till att skydda skon från det dagliga slitaget i ridmiljö och hjälper på så sätt att förlänga livslängden för dina skor. Reflex-zoner i bakkappan för säkrare ridning i skymning, mörker eller gryning. Den helslutna plösen under snörningen hjälper till att hålla smuts på utsidan av skon. Inbyggd stålgelänk som ger ökad vridstyvhet och stabilitet vid gång och ritt. Ergonomiskt designad och urtagbar innersula i EVA med skön ovandel i mjuk Nylex erbjuder en behaglig komfort under hela dagen. Även hälen är utrustad med stötdämpande IPS system som absorberar och minskar nedslagskraften vid gång Konturdesignad utsula med smutsavvisande mönsterzoner unikt anpassade och idealiska för stallmiljö, med specialanpassat stigbygelgreppmönster.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MOUNTAIN HORSE Easy Rider Pro”