Naturligt rent. Den här slickstenen är gjord av renaste saltkristall från Himalaya. Den innehåller inga som helst inneslutningar av lera eller andra bindemedel som traditionella slickstenar oftast gör.

För hästar är det viktigt att återställa mineralbalansen efter fysisk ansträngning eller kraftig svettning. Med hjälp av vår mineralrika slicksten underlättar du återhämtningen.

Obs! Se alltid till att djuren har tillgång till dricksvatten. Med vatten och en bra slicksten reglerar de själva sin saltbalans.

De innehåller naturliga mineralämnen som kalcium, magnesium, järn och kalium. – See more at: http://www.horsemeup.se/index.php/saltsten-himalaya-1-kg.html#sthash.9c5zUUEK.dpuf84 olika mineraler. Slickstenarna av saltkristaller bryts på 1000 meters djup vid foten av Himalaya. Kristallsaltets hälsosamma egenskaper är vida känt i Asien och nu kan du se till att detta även kommer dina djur tillgodo.För hästar är det viktigt att återställa mineralbalansen efter fysisk ansträngning eller kraftig svettning. Med hjälp av vår mineralrika slicksten underlättar du återhämtningen.Obs! Se alltid till att djuren har tillgång till dricksvatten. Med vatten och en bra slicksten reglerar de själva sin saltbalans.
  • För alla djurbesättningar
  • 100% rent salt från Himalaya
  • Fri från bindemedel och lera
  • 1,5-2 kg
  • Nyttiga saltmineraler
  • Upphängningsrep av hampa

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Himalaya saltsten”

Värt att titta på!