Kommentarer från ryttare:

Helena Persson: ”Det bästa med bootsen är att de sitter så bra, har även ridit i djupsnö – de sitter kvar! Använt varje dag – inga skavsår!”

Stina Lillje: ”Super för hästar som trampar sig, rejält skydd som är lätt att sätta på, göra rent och dessutom snygga! Har suttit bra på alla hästar jag provat på, trots varierande storlek på form och hovar.”

  • Den särskilda anatomiska formen och det skyddande materialet garanterar en perfekt passform på hästen och ger ett komplett skydd.
  • Anatomisk form: Det anatomiskt utformade skyddet är i ett elastiskt material som sluter sig om hästens hov och därför eliminerar risken för rotation av skyddet.
  • Extra carbon-skydd vid ballarna: Områden som är särskilt utsatta för skador.
  • Dubbel knäppning: Carbon Shield har två spännen för att säkerställa att skyddet sitter perfekt.Det första är en elastisk rem med snabbknäppning placerad runt hovväggen. Det andra är ett neoprenband med kardborre som sitter runt kotleden. Neoprenet garanterar maximal komfort och gör att problem med skav undviks.
  • Snabbknäppning: Änden på spännet är i FLEXTAN, ett icke-deformerbart material, som spänns fast på hakar i rostfritt stål för snabbast möjliga knäppning och uppknäppning, även med bara en hand. Hålen är utformade på ett sätt som garanterar högsta säkerhet och förhindrar risken för oavsiktlig uppknäppning under ridning.

Råd om användning: Hovar kan skilja mycket i storlek och form. Produkten är inte lämplig för hovar med särskilt låga trakter.

ANDVÄND INTE HOVFETT UNDER SKYDDET!
Färg

Svart, Brun

Storlek

Small, Medium, Large

Vikt

186 gr/st = 372 gr/par

Värt att titta på!